нестандартен стил, новаторски акценти
и завладяваща енергия от цветове

Didro Fashion

бунтарски и запомнящ се стил, в унисон с времето в което живеем

За ДИДРО

Модна къща Дидро отваря врати през 2005 година, като оттогава до сега марката се отличава с нестандартен стил, новаторски акценти и завладяваща енергия от цветове и внушения.

Създател и дизайнер на марката е чаровната Диана Кънева. Тя създава бунтарски и запомнящ се стил, в унисон с времето на промените,в което живеем. Колекциите й по модни дефилета у нас носят в себе си младежки дух, сила и чувственост в идеални пропорции.

Творческата работа на Диана е подвластна на детската й мечта да твори красота,енергия, виталност чрез създаване на неповторими образци.

Нейните дрехи с бутиково и авангардно звучене, съдържат автентична история, пропита със загадъчна романтика. За Диана Кънева модата е калейдоскоп от емоционалните контрасти на човешката душа,както и един разказ за любовта и преживяванията на вътрешния ангел.

Дизайнерката създава артистични бутикови дрехи в заедност с клиента,което става чрез новаторско зареждащо сътрудничество. Заповядайте да се потопим в модния фонтан на марката Дидро,обагряща ни в красота и финес. Споделете мечтата си как искате да изглеждате и Диана ще я пресъздаде с любов,душа и сърце!