Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/didroeub/public_html/system/database/mysql.php on line 6
За нас

За нас

Създателката на модна къща Didro – Диана Кънева – вярва, че дрехата е не просто красива обвивка на тялото, а израз на характера и духовния мир на човека, който я носи. Затова и моделите на марката се отличават със сила, елегантност, разпознаваем от любителите на модата стил. Колекциите на Didro отразяват пулса на съвременния живот и преосмислят приказките, легендите, филмите и модните течения от миналото. Чрез материи, кройки и цветове те разказват истински вълнуващи истории. Заедно с това са удобни за носене и подчертават естествената красота на човека, който ги е облякъл.

 

Основана преди повече от 10 години модна къща Didro още от самото си създаване бързо набира популярност и привлича вниманието на жадните за красиви тоалети с характер дами и господа. Бутиковите модели се появяват на пазара в момент, в който се предлага предимно конфекция. Смелият и нестандартен подход към модата на Диана Кънева превръща Didro в любима марка почитателите на елегантните, предизвикателни и удобни дрехи.

 

Дизайнът на колекциите се създава от Диана Кънева. Тя преследва мечтата си да се занимава с мода от ранна възраст. Завършва училище за мода, работи като конструктор моделиер, а по-късно и като дизайнер и е едва на 21 години, когато основава модна къща Didro. Моделите й са провокирани от съвременния начин на живот, любими истории от миналото, филми, музика, характера на човека, за когото е дрехата. Клиентите лесно припознават себе си в тях и носят дрехите с марка Didro с удоволствие.

 

Изработката на дрехите е поверена на опитни шивачи, които работят с внимание и професионализъм. Платовете са с високо качество, внос от Италия, предимно естествени материи, приятни на допир, които обгръщат нежно тялото и позволяват на кожата да диша.

 

Философията на марката – добрият стил се крие в сърцето.

 

Дрехите на модна къща Didro ще намерите във партньорските магазин в Пловдив, Варна и Бургас, а също и на https://www.facebook.com/didro.eu/shop/